طرح توجیهی تولید داروهای گیاهی
طرح توجیهی تولید داروهای گیاهی پماد كاپسيی كوم و قرص آنتوم
موضوع طرح : تولید دارو های گیاهی
ظرفیت : 270 هزار تیوپ پماد و 3 میلیون عدد قرص در سال
مجوز های لازم: اعلامیه تاسیس
دورة بازگشت سرمایه: 7/2 سال ( معادل 32 ماه )
میزان اشتغالزایی : بیست نفر
چکیده طرح: استفاده از داروهای مختلف در زندگی روزمره انسانها امری اجتناب ناپذیر است، وقتی كه بیماری به وجود میآید جهت رفع آن نیاز به استفاده از دارو احساس میشود. در گذشته كه هنوز علم طب مجهز به تكنولوژیهای جدید نشده بود ، پزشكان جهت رفع درد بیماران و بهبود آنان از گیاهان استفاده مینمودند ، گیاهانی كه دارای مواد مؤثره بودند شناسایی و گردآوری و به عنوان گیاهان دارویی شناخته شدند. به مرور زمان با تكامل علم شیمی مواد مؤثره این گیاهام مشخص و تجزیه گردید و در لابراتوراهای داروسازی مواد مؤثره مشابه به صورت شیمیایی ساخته شدند و به این ترتیب داروهای شیمیایی كه میتوانستند در حجم وسیعتر و به صورت راحتتری تولید شوند، جایگزین بسیاری از گیاهان گردیدند.
...
فرمت فایل: DOC (ورد 2003) قابل ویرایش تعداد صفحات: 18
برای دانلود فایل اینجا کلیک کنید

طرح توجیهی تولید پودر قابل انفجار
طرح توجیهی تولید پودر قابل انفجار
چکیده: مواد منفجره به ماده ای اطلاق میشود که خیلی سریع حرارت زا بوده، باعث تجزیه و افزایش تخریب خود به خود و تشکیل محصولات پایدارتر مینماید. انواع مواد منفجره از معدودی اجزاء که همگی شناخته شده هستند و ایمنی کار با آنها تایید شده است ساخته می شوند. این مواد انرژی را به صورت ذخیره در خود نگه می دارند و آماده برای اجرای مقاصد نظامی و مهندسی می باشند. در پی سالهایی که پروژه های معدنی و عمرانی در سراسر جهان به انجام رسیده ثابت شده است که استفاده از مواد منفجره ارزان تر، سریعتر، پرکاربردتر و نیز ایمن ترین راه اجرای طرح های معدنی و عمرانی می باشد. نکته قابل توجه در استفاده از مواد منفجره ایمنی بسیار بالای مواد منفجره می باشد، که این امر موجب گشته است که مهندسان اجرا، استفاده از مواد منفجره را به ماشین آلات ترجیح می دهند. مواد منفجره ممکن است بصورت جامد، مایع و یا گاز باشد. در این طرح تولید نوع جامد آن تشریح شده است. طرح توجیهی برای تولید یک تن ماده منفجره در روز ارئه شده است.
فهرست مطالب:
- مقدمه
- تاریخچه مواد منفجره
- ویژگی های مواد منفجره
- كاربرد و موارد مصرف
- بررسی جایگاه صنعتی
- روش و مراحل توليد
- نمودار فرایند
- ليست تجهيزات و ماشين آلات
- تجزیه و تحلیل هزینه ها
...
(لازم به توضیح است با توجه نوسانات نرخ تورم، تمامی هزینه ها بر حسب دلار محاسبه و ارائه شده است)
فرمت فایل: DOC (ورد 2003) قابل ویرایش تعداد صفحات: 14
برای دانلود فایل اینجا کلیک کنید

طرح توجیهی خدمات مشاوره مهندسی
طرح توجیهی خدمات مشاوره مهندسی
موضوع طرح : خدمات مشاوره مهندسی
محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر كشور
دوره بازگشت سرمایه: 2 سال
چکیده طرح: هدف از این طرح ، ارائه خدمات مشاوره ای در بخش صنعت و معدن میباشد. این خدمات مشتمل بر مطالعه و پیاده سازی سیستم های یكپارچه مدیریت ، كیفیت و تولید ، اتوماسیون اداری و صنعتی ، استقرار نظامهای اطلاعات مدیریتی (MIS) ، سیستمهای تضمین كیفیت ( ISO, QS , HACCP , OHSAS,... ) ، انجام مطالعات زمینه یابی و امكان سنجی و تهیه طرح های توجیه فنی ، اقتصادی و مالی فعالیت های تولیدی و خدماتی ، بررسی روشهای بهبود سیستمهای تولید و ارتقای بهره وری در آنها و ... میباشد.
...
فرمت فایل: DOC (ورد 2003) قابل ویرایش تعداد صفحات: 13
برای دانلود فایل اینجا کلیک کنید

طرح توجیهی تولید کارتن ، بسته بندی و چاپ مقوا
طرح توجیهی تولید کارتن ، بسته بندی و چاپ مقوا با ظرفیت 600 تن در سال
موضوع طرح : تولید كارتن، بسته بندی و چاپ مقوا
ظرفیت : 600 تن در سال
مجوز های لازم: اعلامیه تاسیس
دوره بازگشت سرمایه: 6/2 سال ( معادل 32 ماه )
میزان اشتغالزایی : هفده نفر
چکیده طرح: در تولید كارتن از ورق آماده ، ابتدا ورق مناسب با سفارش خریدار برش داده و چاك زده شده ولبه های آن چسبانده و آماده میگردد. از آنجاییكه معمولا طرح و ساخت ونحوه اتصال كارتن بر اساس توافق خریدار و تولیدكننده انجام میگردد، لذا اتصال كارتن با استفاده از چسب یا دوخت و یا استفاده از نوار چسب بایستی مدنظر باشد. چسب مورد استفاده برای اتصال كارتن بایستی از مقاومت مناسب در مقابل رطوبت و شرایط آب و هوایی برخوردار باشد. روش های مختلفی در تولید كارتن وجود دارد. در واحدهای بزرگ تولید كننده از مقوا و كاغذ كرافت لاینر، ابتدا بعد از تهیه ورق با استفاده از دستگاههای مربوطه مستقیما كارتن تولید و به بازار ارائه میشود...
...
فرمت فایل: DOC (ورد 2003) قابل ویرایش تعداد صفحات: 18
برای دانلود فایل اینجا کلیک کنید

طرح توجیهی تولید چیپس سیب زمینی
طرح توجیهی تولید چیپس سیب زمینی با ظرفیت 500 تن در سال
موضوع طرح : تولید چیپس سیبزمینی
ظرفیت : 500 تن در سال
دوره بازگشت سرمایه: ده ماه
میزان اشتغالزایی : چهارده نفر
چکیده طرح: برای تولید چیپس ، لازم است از سیب زمینی مرغوب استفاده شود . سیب زمینی باید درشت ، سالم ، كاملا رسیده و دارای كمترین مقدار گره و حفره در سطح آن باشد. پس از اینكه سیب زمینی مرغوب انتخاب گردید، در آب شسته می شود تا گرد وخاك و هرگونه مواد خارجی سطح از آن پاک شود. سپس باید سیب زمینی را پوست كنده و آن را بصورت تراشه های نازک در آورد پوست كندن سیب زمینی توسط دستگاه های سایش انجام می گیرد. برای این منظور در كارخانه ها بیشتر از روش سایش استفاده می شود. در این روش ضایعات سیب زمینی بین 1 تا 4 درصد است ، كه این مسئله بستگی به شكل ، اندازه و عمق گره ها و همچنین مدت زمانی دارد كه سیب زمینی در انبار نگهداری شده است . چنانچه سیب زمینی پوست كنده را در معرض هوا قرار دهیم ، رنگ آن تیره مایل به قهوه ای می شود، كه پس از خشك شدن ، تبدیل به خاكستری می گردد...
...
فرمت فایل: DOC (ورد 2003) قابل ویرایش تعداد صفحات: 21
برای دانلود فایل اینجا کلیک کنید

طرح توجیهی رشته آش
طرح توجیهی تولید رشته آشی و پلویی با ظرفیت 360 تن در سال
موضوع طرح : تولید رشته آشی و پلویی
ظرفیت : 360 تن در سال
محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر كشور
دورة بازگشت سرمایه: 19 ماه
اشتغالزایی : نه نفر
چکیده طرح: پدیده پویایی در یك جامعه ، گذشته از تاثیر در ساختارهای دیگر زندگی از قبیل روابط اجتماعی ، مسكن ، بهداشت، آموزش و غیره، كم و بیش در نوع و مواد مصرفی آن جامعه نیز تاثیر مستقیم داشته و بسته به وضعیت اقتصاد جامعه در اغلب جوامع دگرگونی های كاملا مشخص، در وضع و نوع تغذیه به وجود آورده است. لذا همین مساله باعث شده است كه اقشار مختلف جامعه در میان غذاهای متنوع دست به انتخاب زده و نوع مواد مصرفی را با در نظر گرفتن دو فاكتور اساسی یعنی مطلوبیت فرهنگی و امكانات اقتصادی در برنامه غذایی خود قرار دهند. در این میان یكی از انواع غذاهایی كه با توجه به معیارهای مورد اشاره مورد توجه اقشار مختلف مردم قرار گرفته است انواع رشته های آش و پلویی می باشد كه گذشته از ظاهر مطلوب و تطابق با تحولات فرهنگی از جنبه اقتصادی نیز مقرون به صرفه است.
...
فرمت فایل: DOC (ورد 2003) قابل ویرایش تعداد صفحات: 20
برای دانلود فایل اینجا کلیک کنید

طرح توجیهی تولید نان لواش
طرح توجیهی تولید نان لواش
موضوع طرح : تولید نان لواش
ظرفیت : 300 تن در سال
محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر كشور
اشتغال زایی : 7 نفر
دوره بازگشت سرمایه: 14 ماه
چکیده طرح: برای پخت نان ، از زمانهای بسیار دور روشهای متنوع و جالبی وجود داشته است . به احتمال زیاد قدیمی ترین روش پخت نان كه بیشتر در میان چادر نشینان متداول بوده، روشی است كه برای پختن یك نوع نان ابتدایی به نام كوماج مورد استفاده قرار میگرفته است. پس از آن ، پختن نان های مسطح نظیر لواش بر روی سنگ یا تاوه داغ رایج گردید. كم كم تنورهایی كه هنوز هم در بسیاری از نقاط دنیا و بخصوص ایران متداول هستند برای تهیه نانهای پهن نظیر تافتون و لواش اختراع گردید . جنس این تنورها از خاك رس است. بعدها تنور نان سنگك و بربری مورد استفاده قرار گرفتند كه با تغییر مختصری در كشورهای غربی هم برای پخت نان از آنها استفاده میشود. عیب این تنورها در این است كه قطعاتی كه اول وارد میشوند آخر خارج میشوند و بعلاوه چون دمای نقاط مختلف تنور یكسان نیست ، نانهای حاصل دارای پخت یكنواخت نیستند. برای رفع این نقیصه ، امروزه از فرهای گردشی و سینی دار استفاده میگردد.
...
فرمت فایل: DOC (ورد 2003) قابل ویرایش تعداد صفحات: 19
برای دانلود فایل اینجا کلیک کنید

طرح توجیهی آموزشگاه رانندگی
طرح توجیهی آموزشگاه رانندگی با ظرفیت پذیرش 1600 هنرآموز در سال
موضوع طرح : آموزشگاه رانندگی
ظرفیت طرح : 1600 نفر هنرآموز در سال ( ده دستگاه اتومبیل آموزشی )
محل اجرای طرح : قابل اجرا در مناطق شهری سراسر كشور
دوره بازگشت سرمایه: چهارده ماه
اشتغال زایی : سیزده نفر
چکیده طرح: افزایش جمعیت، رشد شهر نشینی و تمایل به مهاجرت به شهرها موجب رشد بی رویه شهرها شده است و به تبع آن مسافت مسافرت های درونشهری شهروندان افزایش یافته و آنان را ناگزیر به استفاده از وسایل نقلیه موتوری نموده است. از دیگر سو، فرسودگی ناوگان محدود حمل و نقل عمومی موجب عدم تمایل افراد به استفاده از این گونه وسایل شده و موجبات استفاده وسیع تر از وسایل نقلیه شخصی را فراهم میآورد. از طرف دیگر، با توجه به عدم وجود فرهنگ صحیح ترافیك در سطح كلانشهرها و رعایت نشدن آیین نامه رانندگی كه ناشی از ناكافی بودن آموزش عملی رانندگی پیش از صدور گواهینامه است، شاهد اتلاف وقت شهروندان در ساعات پرازدحام رفت و آمد هستیم كه منجر به تحمیل هزینه های بسیار سنگینی بر اقتصاد ملی میگردد...
...
فرمت فایل: DOC (ورد 2003) قابل ویرایش تعداد صفحات: 17
برای دانلود فایل اینجا کلیک کنید

طرح توجیهی تولید نان فانتزی با ظرفیت 500 تن در سال
طرح توجیهی تولید نان فانتزی با ظرفیت 500 تن در سال
موضوع طرح : تولید نان فانتزی
ظرفیت : 500 تن در سال
سهم تسهیلات: 960 میلیون ریال
دوره بازگشت سرمایه: 20 ماه
اشتغال زایی : 13 نفر
چکیده طرح: برای پخت نان ، از زمانهای بسیار دور روشهای متنوع و جالبی وجود داشته است . به احتمال زیاد قدیمی ترین روش پخت نان كه بیشتر در میان چادر نشینان متداول بوده، روشی است كه برای پختن یك نوع نان ابتدایی به نام كوماج مورد استفاده قرار میگرفته است. پس از آن ، پختن نان های مسطح نظیر لواش بر روی سنگ یا تاوه داغ رایج گردید. كم كم تنورهایی كه هنوز هم در بسیاری از نقاط دنیا و بخصوص ایران متداول هستند برای تهیه نانهای پهن نظیر تافتون و لواش اختراع گردید . جنس این تنورها از خاك رس است. بعدها تنور نان سنگك و بربری مورد استفاده قرار گرفتند كه با تغییر مختصری در كشورهای غربی هم برای پخت نان از آنها استفاده میشود. عیب این تنورها در این است كه قطعاتی كه اول وارد میشوند آخر خارج میشوند و بعلاوه چون دمای نقاط مختلف تنور یكسان نیست ، نانهای حاصل دارای پخت یكنواخت نیستند. برای رفع این نقیصه ،روشهای نوین عملآوری خمیر و پخت نان ابداع گردیده كه از آن جمله نان های حجیم و فانتزی میباشند كه علاوه بر پایین بودن ضایعات نان ، از دوام و ماندگاری بیشتری برخوردار بوده و ویتامین ها و پروتئین های موجود در نان به دلیل روش پخت در فرهای گردان یا سینی دار حفظ میگردد.
...
فرمت فایل: DOC (ورد 2003) قابل ویرایش تعداد صفحات: 20
برای دانلود فایل اینجا کلیک کنید

طرح توجیهی تولید نان فانتزی
طرح توجیهی تولید نان فانتزی با ظرفیت 750 تن در سال
موضوع طرح : تولید نان فانتزی
ظرفیت : 750 تن در سال
محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر كشور
دوره بازگشت سرمایه: 17 ماه
اشتغالزایی: 17 نفر
چکیده طرح: بیشك غلات بیشترین سهم را در سبد غذایی جوامع بشری دارا هستند. در این میان گندم به لحاظ دارا بودن خواص ویژه خود كه قابلیت تبدیل شدن به نان را دارد از اهمیت بسزایی برخوردار است . به گونه ای كه برخی از ارقام وحشی آن از حدود پانزده هزار سال قبل از میلاد مسیح در مصر و بینالنهرین میروییده است و دانههای این گیاه مومیایی های فراعنه مصر از اهرام این كشور به دست آمده است. در ایران ، نمونه های گندم در كاوشهای باستانشناسی انجام شده در دامغان ، غارهای نزدیك به دریاچه مازندران و همدان به دست آمده است و باستانشناسان عقیده دارند كه گندم از حدود 5 تا 6 هزار سال قبل از میلاد مسیح در این مناطق كشت میشده است.
...
فرمت فایل: DOC (ورد 2003) قابل ویرایش تعداد صفحات: 20
برای دانلود فایل اینجا کلیک کنید
